Evenimente

A jini nje student ne Luksembourg? A jini duke kerkuar mudesi karriere?

Na takoni, me 26th Mars 2019.
Seminari ka si qellim te nidhmoje ne themelimin a nje: “RRJETI STUDENTOR PER MUNDESI PROFESIONALE”.

Përvjetori i parë i CCAL

8 Shkurt 2019, në 7 PM

Bashkohuni me ne në festimin e përvjetorit tonë të parë!

Festa e Pavarësisë së Shqipërisë

28 Nëntor 2018, në 6 PM

Festa e Pavarësisë së Shqipërisë – Afterwork

Shiko të gjitha

“Dear visitors and members,

It is a great pleasure to welcome you at the Chamber of Commerce Albania – Luxembourg, where our aim is to offer outstanding services in assisting your business between our two nations.

We are confident that we will be an invaluable partner in your success.”

Artan Vigani
President of CCAL

Shërbimet që ne ofrojmë

Krijime lidhjesh biznesi dhe referenca bashkëpunëtorësh

Menaxhim projektesh

Akses në të rejat, informacionin, ngjarjet dhe prirjeve më të fundit

Promovim edhe mbështetje për biznesin tuaj

Akses ne nje baze të dhënash të pasur

Konsulence

Shiko me shumë
Dëshironi të dini më shumë rreth CCAL? Shikoni broshurën tonë

Partnerët tane