Vakanz

12|13|14 Janar 2018

Ekspozita publike dedikuar turizmit dhe udhëtimit, duke ofruar një ofertë të ndryshme rreth temës së festave.

Vakanz zhvillohet në LUXEXPO BOX në sallat 7,8 & 9.

Hyrja: Veri dhe Jug

Organizuar nga
LUXEXPO BOX
Tel: +352 43 99-1
Faksi: +352 43 9 315
info@thebox.lu